Cum comand ?

1. Selectează produsul şi adaugă-l in coş

Navighează pe pagina produsului „216 Modele Contracte” şi adaugă-l în coş dând click pe butonul „Adaugă în coş” (indicat in imaginea de mai  jos prin săgeata roşie).

adauga produs in cos

2. Coşul de cumpăraturi

În acest moment ai în coşul de cumpărături un produs.

Dă click pe butonul „Continuă plata” (indicat în imagine de mai jos prin săgeata roşie) pentru a merge spre pagină în care se introduc datele de facturare şi se alege metoda de plată,

cos cumparaturi

3. Plasează comanda - introdu datele de facturare şi selectează metoda de plată

Completează datele de facturare. Completează câmpurile în functie de tipul persoanei pentru care comanzi (juridică sau fizică). Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Selectează metoda de plată:

  1. Mobilpay – Plateşte în siguranta cu cardul de credit prin MobilPay. Descarcă contractele imediat, după confirmarea plaţii (între 2 şi 5 minute de la finalizarea plăţii cu cardul).
  2. Transfer Bancar / Ordin de plata – Efectuază transferul bancar direct în contul nostru. Folosește numărul comenzi ca referință de plată. Contractele nu pot fi descărcate până nu vom avea confirmarea transmiterii fondurilor în contul nostru.

Pentru a plasa comanda este necesar să accepţi „Termenii şi condiţiile” prin bifarea căsuţei.

Plasează comanda prin click pe butonul „Plasare comandă” (indicat în imaginea de mai jos prin săgeate roşie).

În funcţie de metoda de plată selectată vei fi redirecţionat către pagina Mobilpay (pentru plata online) sau către pagina cu detaliile contului în care se achită valoarea comenzii (pentru plata prin transfer bancar).

plaseaza comanda

4. Plăteşte online cu cardul

Aşteaptă sa se incarce pagină securizată Mobilpay pentru efectuarea plătii cu cardul.

redirectionare mobilpay

Pe pagină securizată Mobilpay se introduc datele cadrului pentru finalizarea plăţii. După introducerea datelor dă click pe butonul „Platesc in siguranta”.

Dacă cardul este înrolat 3D secure vei fi redirecţionat catre pagina în care trebuie întrodusă parola 3D Secure sau codul primit pe SMS de la bancă pentru autorizarea plătii cu cardul.

plata card mobilpay

5. Finalizare comandă

După efectuarea cu success a plăţii vei fi redirecţionat în contul de client, de unde poţi descărca contractele. Primeşti şi un email cu toate detaliile comenzii, din care poţi descărca Modelele de contracte.

Pentru mai multe detalii vizitează pagina „Cum descarc contractele”.

Factura fiscală este emisă în maximum 5 zile şi se poate descărca din contul de client. Primeşti un email în momentul în care este generată factura. Pentru mai multe detalii vizitează pagina „Cum descarc factura”.

 

Coș

10 Lei REDUCERE

10 Lei REDUCERE

Ultimele 2 produse disponibile azi la reducere!

Comandă acum

216 Modele de contracte la 49 Lei

You have Successfully Subscribed!