Termeni si conditii / Acord de utilizare

1. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin achizitionarea si utilizarea informatiilor de pe „CD-ul Modele de contracte” / www.modele-contracte.ro sunteti de acord cu urmatorii termeni si urmatoarele conditii.

2. DESCRIEREA SERVICIILOR

Serviciile www.modele-contracte.ro sunt prestate de SiWEB ALBA SRL, Cod fiscal 41107960, inregistat la Registrul Comertului cu nr J01/988/2019, numit in continuare furnizor.
Persoana fizica, persoana juridica sau instituia care achizitioneaza modelele de contracte este numita in continuare beneficiar.
Furnizorul pune la dispozitie informatiile – modelele de contracte – in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor sa fie exacte.

3. LIVRARE / DESCARCARE

Modelele de contracte se descarca (downloadeaza) dupa confirmarea platii de pe linkul primit pe email sau din contul de client – https://www.modele-contracte.ro/contul-meu/ – unde este necesara logarea cu numele de utilizator (sau adresa de email) si parola introduse la inregistarea pe site.
Clientul are dreptul sa descarce (downloadeze) de 10 ori arhiva cu modelele de contracte.

4. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Furnilorul nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate pe acest website.
Furnizorul nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor si al materialelor cuprinse pe acest website. Furnizorul nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui CD si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe acest website.
Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) descarcat (downloadat) pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind modele utile in redactarea unui contract.
Materialele si informatiile continute pe acest website sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.
Furnizorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor.

5. UTILIZARE

Beneficiarul are dreptul de a utiliza materialele descarcate (downloadate) de pe acest website numai in format tiparit.
Beneficiarul nu are dreptul de a multiplica materiale descarcate (downloadate) si nici de a publica materiale pe internet.

6. RETURNAREA

In mod normal materiale descarcate de pe www.modele-contracte.ro nu se pot returna deoarece modele de contracte reprezinta continut digital care nu este livrat pe suport material.
Pentru orice informatii / retururi va rugam sa ne contactati la comanda[at]modele-contracte.ro.

Art. 16 din OUG 34/2014 aliniatul m) – extras din Ordonanta de urgenta:
„Art. 16 – Exceptari de la dreptul de retragere:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveşte contractele la distanta si contractele în afara spatiilor comerciale urmatoarele:
m) Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunoştinţă de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.”

7. DESPAGUBIRI

Benficiarul nu poate cere furnizorului nici un fel de despagubiri ca urmare a utilizarii materialelor prezentate pe website.

8. INCHEIEREA ACORDULUI

Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil beneficiarul, prin urmare sunteti rugati sa revedeti in mod regulat acordul de utilizare – https://www.modele-contracte.ro/termeni-si-conditii/.

90 Lei REDUCERE

90 Lei REDUCERE

Ultimele 2 produse disponibile azi la reducere!

Comandă acum

225 Modele de contracte la 59 Lei

You have Successfully Subscribed!